Ønsker du å bli litt bedre, eller få mer ut av hverdagen enten for deg selv, idrettslaget eller arbeidsplassen så kan jeg hjelpe deg. Vi kan møtes en til en, i grupper eller jeg kan holde foredrag for foreningen eller bedriften din. Uansett om du er en person eller en bedrift på flere hundre, har jeg et opplegg som passer for deg.

Husk: Det er meg det kommer an på!

Privat:
Enten du er elev/student, idrettsutøver, eller en lederrolle i næringslivet så hjelper jeg deg gjerne med å bli litt bedre, ha det litt bedre og tørre å sette deg mål for å oppnå resultatene du ønsker.

Gyrid Beck Solberg i næringslivet

Næringslivet:
Tenk om vi kan starte arbeidsdagen med å tenke: I dag er det meg det kommer an på hvordan arbeidsdagen min blir, jeg styrer ikke det som skjer rundt meg, men jeg styrer hvordan jeg vil takle det som skjer. I dag skal jeg aktivt sørge for å ha det bra. Ha det litt bedre enn i går.

Det kan være vanskelig, men det er mulig.

Jeg vil være en av årsakene til bra resultater, bra arbeidsmiljø, bra utvikling. Jeg kan forsterke deres positive sider, jeg kan få dem til å skjønne at de egentlig er gode på det de driver med, jeg kan få dem til å skjønne hvor viktig det er at de tar ansvaret for sine resultater selv, ta ansvaret for egen hverdag, og egen utvikling.

”Hvis jeg vil være årsaken til min egen framtid, er det viktig at jeg tar ansvaret for min egen nåtid»