Gyrid Beck Solberg

Jeg er her jeg er i dag fordi jeg har tatt et valg, et valg om å lykkes med det jeg brenner for. Jeg tror så på det jeg snakker om, vil at så mange som mulig skal høre det, og skal skjønne hvor viktig det er å selv ta ansvar for egen utvikling, egen trivsel, og eget liv.

Jeg har ikke noe spesiell utdannelse innen det jeg driver med nå, men har utdannelse innen Neuro-Linguistic Programming (NLP). I mine øyne er erfaring det viktigste verktøyet du kan ha for å holde foredrag om motivasjon, mental trening og bevisstgjøring av ansvar for eget liv. Jeg har fulgt min far, Frank Beck, i alle år, og lært enormt mye av han om det som ligger bak «Det er meg det kommer an på».

Faren min er i mine øyne en av de aller beste på det han driver/drev med. Han har jobbet som foredragsholder i snart 40 år og han har også jobbet mye en til en, vært konsulent i mange bedrifter, og i mange prosesser.

Jeg har erfaring som håndballtrener, jobbet med ungdom som ikke helt passer inn i skolehverdagen, holdt mange foredrag, jobbet mye en til en, og jobbet i 7 år som mentaltrener på Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Jeg har verktøyene. Du har svarene. Sammen blir vi gode.