Jeg har jobbet med mange fantastiske mennesker. Her er hva de har å si.

Det var et fyrverkeri av et foredrag.

Mine tanker i ettertid er at du kom trollbandt 55 tilårskomne ledere som om det var et spennende eventyrfortelling  i en barnehage.

Din tilstedeværelse er usminket og ærlig. Med din erfaring fra miljøer som må yte sitt beste til enhver tid, har du mye å dele med oss som prøver å yte vårt beste. Det var ikke en eneste i salen som ikke nå er klar over hvem det kommer an på. Det ber hver enkelt som kan gjøre noe med sitt liv. Måten du formidlet det på var bare helt outstanding.

Vi kommer gjerne tilbake til deg ved en senere anledning

Magnor HofsøyFagsjef HR/HMSPosten Norge

Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt til våre medlemmer og vi fikk mange gode tilbakemeldinger.

Marte Skogland AndersenHovedtillitsvalgtUtdanningsforbundet Asker

Tusen takk for et motiverende og bra foredrag.

Du satte oss i et modus hvor det ble tid til å gå inn i seg selv. Bare bli litt bedre. Har hørt din fra Frank Beck ved noen anledninger, og alltid syntes at han var en av de beste foredragsholdere. Etter å ha hørt deg, forstår jeg at «eple faller ikke langt fra stammen», du var minst like god.

Takk Gyrid, …. «det er meg det kommer an på»

Espen Auestad TollefsenDriftsjefMeny AS

Megler Holding AS som representer PRIVATmegleren i Tønsberg, Sandefjord, Horten og Arendal hadde kick-off for 2016 hvor formålet med samlingen var å «hygge oss» med et godt 2015 . I tillegg ønsket vi å få en ekstra «kick» for 2016 for å opprettholde den gode utviklingen vi var/er inne i, og aller helst øke  ytterligere. Undertegnede hadde tidligere vært på foredrag med Gyrids far (Franck Beck), som var utrolig inspirerende og «to the point», og da med «enkle» metoder og  refleksjoner.

Således var vi/jeg spent om hans datter, Gyrid, klarte å «fylle de skoene». Og la det være sagt med en gang – det klarte hun til gagns !

Eiendomsmeglere er en egen  «rase» som ofte har svar på alt – spesielt når de ikke lykkes J. Men her hadde Gyrid mange fine eksempler og historier på hva som skal til , og hvor hovedbudskapet var;

  • «Det er meg det kommer an på»
  • «Flaks at det skjedde meg, for jeg er sterk nok til å klare det»»

Seminaret vi hadde sammen med Gyrid, innfallsvinklingen hun hadde på utfordringene våre, humoren, argumentasjonen og ikke minst den smittende entusiasmen gjorde at dette ble en særdeles opplevelsesrik og ikke minst inspirerende og god samling. I tillegg til ovennevnte la hun vekt på sentrale og enkle punkter så som; hva var bra med det jeg gjorde sist, hvorfor var dette bra og hva kan eventuelt gjøres bedre. I en så utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er forannevnte enkle men samtidig geniale spørsmål å stille seg selv hver dag . Man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht salg, arbeidsmiljø etc. og ikke være så opptatt av hva andre gjør eller for den saks skyld ikke gjør  –> «Det er meg det kommer an på» !

Vi vil således på det varmeste anbefale å benytte Gyrid som inspirator og coatch – det var en meget god og inspirerende samling vi hadde sammen med henne og som helt sikkert gir avkastning.

PS: Kjøpte samtidig 40 bøker av «Det er meg det kommer an på» – anbefales på det sterkeste; mange gode og fine sitater/refleksjoner i den boken.

Geir HollandStyrelederMegler Holding AS (PRIVATmegleren Tønsberg, Sandeford, Horten og Arendal)

Musikk- og Drillkontingenten i HMKG jobber alltid mot å være verdens beste i det vi gjør. Verdens beste avdeling består av verdens beste enkeltindivider. For å gå fra god til best trenger vi, både som avdeling og hver enkelt, hjelp til å jobbe mentalt, sette mål, nytte hodet og tanker på best mulig måte og rett og slett bli en best mulig versjon av seg selv. Det får vi nå hjelp til av Gyrid, som virkelig tenner gnisten vi alle har! Filosofien er genialt enkel, men ikke alltid like enkel å følge. Gyrid hjelper oss på veien, noe jeg er utrolig takknemlig for. Jeg anbefaler Gyrid for alle som har ambisjoner og ønsker å nå langt!

Kaptein Jan-Erik SynnesKompanisjef Musikk- og DrillHans Majestet Kongens Garde

Miljøgruppen på intensiv, sykehuset i Vestfold har hatt glede av foredraget, som et ledd i arbeidsmiljø og forbedring.
Dette kan vi anbefale til tilsvarende arbeidsplasser, inspirerende og flott.

Ann-Helen KværneMiljøgruppa intensivSykehuset i Vestfold SIV

Dette er dama si! Hun har hatt flere innlegg for oss og er en utrolig inspirerende foredragsholder. Og ikke nok med det : hun er ærlig! Og verst/best av alt: mange gode poenger.

Arne Morten KnudsenAvdelingslederFolke Universitetet

Jeg flyttet som 16-åring for å gå på toppidrett-sprangridning. Ganske fort følte jeg meg mindre god både når det gjaldt idretten min og sprangridning, som førte til at jeg holdt på å miste motivasjonen. Dette før jeg ble introdusert for Gyrid. Gyrid har ikke bare vært en mental trener som har fått meg til å føle meg best, men også vært med på å forandre min tankegang og innse at det er meg det kommer an på. Noe som også står skrevet på leggen min i dag. Livet er en lang reise, hvor man skal ta vare på det gode, Gyrid lærte meg dette. Takk.

Celina RavloStudent

En flott og engasjerende innledning for oss 100 som fikk høre den. Gyrid pekte på noe som er viktig. Min framgang og dermed vår framgang handler mer om meg enn de andre. Foredraget ga oss noe og tenke på, om at jeg`et mitt bør fokusere på meg og ikke de andre. En god leveregel!

Terje Lien AaslandTelemark Arbeiderparti

Mange elever sliter med motivasjonen i ungdomsskolen. Presterød ungdomsskole har benyttet Gyrid som motivator i forhold til enkeltelever. Hun engasjerer og motiverer elevene til å sette seg personlige mål og forstå at det er dem selv det kommer an på. Læreren kan legge til rette for læring, men uten egen motivasjon, vil ungdommene ikke lære og nå sine mål. Hvert år har Gyrid bidratt til at elevene i NY-giv prosjektet ser muligheter og setter seg nye mål som de mestrer.
Vi vil gjerne bruke Gyrid hvert år på vår skole.

Steinar Strand JensenRektorPresterød ungdomsskole

Undertegnede er trener for et jentelag i håndball, og like viktig som fysisk trening er mental trening. Vi har brukt Gyrid på dette området, både for hele laget og enkeltspillere. Dette har vært meget inspirerende og motiverende, og har gitt umiddelbare resultater. Jeg har også benyttet meg av Gyrid privat, med det samme positive resultat. Som følge av dette vil jeg leie henne inn til et større seminar i jobbsammenheng.
Jeg opplever Gyrid som en entusiastisk og særs positiv person, som har en fantastisk evne til å formidle sitt budskap. Hun kan trygt anbefales som foredragsholder i alle sammenheng som dreier seg om menneskers egenutvikling og utvikling i samspill med andre mennesker.

Knut Ole MyrbergDaglig lederOpplæringskontorene for offentlig sektor i Vestfold

Jeg har hørt Gyrids foredrag «Det er meg det kommer an på» ved to anledninger. Hun engasjerer, inspirerer og har fått meg til å tenke annerledes etter foredragene.

Pål NomeAdministrerende direktørSyscom AS

Mental trening er en svært viktig del av vårt helhetlige tilbud for våre unge utøvere. Våre elever har stor glede og nytte av Gyrids kompetanse og erfaring på dette området. Hun engasjerer som foreleser og bidrar med viktig og riktig veiledning i individuelle samtaler, slik at elevene tar nye steg i sin utvikling.

Alv ØysteseRektorToppidrettsgymnaset i Telemark

Jeg har brukt Gyrid i mange år. Absolutt å anbefale.

Anja EdinLandslagsspillerDamelandslaget i håndball